Koormeerdaagse 2016

Van 2 tot 4 november trokken de kinderen en jongeren van Terkooster Kinderkoor en Turn It Up erop uit. In Het Klokhuis in Gors-Opleeuw beleefden zij 3 superleuke dagen. Op koormeerdaagse leerden de kinderen nieuwe liedjes, deden ze leuke spelletjes en vormden ze een hechte vriendengroep. Dit jaar werden ze ook nog uitgedaagd zodat ze tot 5-sterrenkoor benoemd konden worden. Daarvoor moesten de kinderen onder andere 50 knutsels in verband met liefde maken, 50 hartvormige wafels bakken, een liefdesliedje schrijven, opdrachten uitvoeren die in hartvormige ballonnen verstopt zaten en een spetterende show opvoeren met verschillende acts. Het thema van dit koormeerdaagse was dan ook ‘liefde’. Misschien een knipoog naar hun volgend concert???