Nieuwe koorjaar van start!

Op 9 september 2016 ging het nieuwe koorjaar weer van start. Het kinderkoor mocht vele nieuwe zangertjes verwelkomen, waarmee wij natuurlijk ontzettend blij zijn. Samen met hun dirigente Michèle Dexters leerde zij al verschillende liedjes en ontdekten zij hoe fijn het is om samen liedjes te zingen. Ook jeugdkoor Turn It Up heeft haar eerste succesvolle repetitie achter de rug. Samen met Charlotte Lowel gingen zij al van start met nieuwe liedjes die al in het teken staan van ons jaarlijks concert.

Bij het nieuwe koorjaar hoorde dit jaar ook een nieuwe locatie. Vanaf dit jaar zullen beide koren in Rusthuis Sint-Cecilia in Terkoest repeteren. En niet meer in GC d’Erckenteelcentrum zoals ze dit jaren gedaan hebben.