top of page

Luna's kleine kerstkaars wordt een kerstshow waarin verbondenheid in het kerstfeest en samen met elkaar vieren centraal staan. Daarom zouden wij het superleuk vinden als er veel kinderen meezingen in ons muzikale kerstverhaal.

Om onze kerstshow zo leuk mogelijk te maken, moeten we uiteraard samen oefenen. Geen zorgen als je zoon/dochter nog nooit in groep heeft gezongen! Voor onze repetities hebben ze geen notenleer, muziekles, zangles of dergelijke nodig. We hebben enkele repetitiemomenten voorzien die hen helemaal klaarmaken om het concert mee te kunnen zingen. Jullie kiezen zelf hoeveel repetitiemomenten gevolgd worden, maar we verwachten wel dat wie mee doet aan het concert minstens 3 repetitiemomenten of

1 repetitiemoment + dagrepetitie gevolgd heeft. De generale repetitie is verplicht om aan het concert te kunnen meedoen. Jullie kiezen zelf of aan beide concerten wordt deelgenomen of slechts aan één van beide concerten. Wie niet graag zingt, maar wel graag muziek speelt, is ook welkom om met de harmonie mee te spelen. Kinderen die langer dan 2 jaar een blaas- of slaginstrument spelen, kunnen zich hieronder inschrijven zodat de harmonie contact met jullie kan opnemen om repetitiemomenten af te spreken.

GENERALE REPETITIE op zaterdag 17 december van 9u30 tot 11u30 in kerk Terkoest

CONCERT op zaterdag 17 december van 16u tot 18u in kerk Terkoest

CONCERT op zondag 18 december van 16u tot 18u in kerk Terkoest

Schrijf je hier in om mee te doen met ons muzikale kerstverhaal:
Luna's kleine kerstkaars!

LET OP! 1 FORMULIER PER DEELNEMER

Gelieve aan te duiden op welke repetities jouw zoon/dochter aanwezig zal zijn:
Indien je graag met de harmonie wil meespelen, selecteer hier dan 'JA'.
Gelieve aan te duiden welk concert jouw dochter/zoon aanwezig zal zijn. Gelieve beide data aan te duiden indien aan beide concerten deelgenomen wordt.

Informatie over gegevensverzameling:

De persoonlijke gegevens worden verwerkt door het Terkooster Kinderkoor om de verzekering van de deelnemers in orde te brengen en om eventuele veranderingen in data/uren/locaties van repetities te communiceren. Na afloop van het concert worden al deze gegevens verwijderd uit onze database. Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens van jou en jouw kind.

Vragen of opmerkingen mag je altijd doorgeven aan voorzitster Elke Maris: mariselke@hotmail.com of 0477/36 30 92.

Bedankt voor je inschrijving! Je krijgt nog een bevestigingsmail en we zien jouw zoon/dochter graag op de komende repetities!