top of page
Terkooster Kinderkoor 

Het Terkooster Kinderkoor werd in 1987 door Griet Renaerts opgericht en staat momenteel onder de deskundige leiding van Isabella Bikkembergs. Het koor bestaat momenteel uit een 20-tal enthousiaste stemmetjes tussen 6 en 14 jaar die wekelijks repeteren op vrijdagavond van 17.30u tot 18.30u. Voor belangrijke optredens zijn er soms extra repetities.

De kinderen komen regelmatig naar buiten met de liederen die ze hebben geleerd. Hun repertoire bestaat naast klassieke melodieën uit eigentijdse en speelse liederen. Zo verzorgen zij jaarlijks hun eigen concert. Daarnaast zingen zij op Kerst-, Nieuwjaars- of aperitiefconcerten, zijn ze te horen in huwelijksmissen en bij één of andere gelegenheidsactiviteit.

Al verschillende grote projecten passeerden de revue: musicals, muzikale verhalen, CD-opnames, radiomissen, samenwerkingsconcerten en nog veel meer. Maar bij het Terkooster Kinderkoor wordt er meer gedaan dan alleen maar zingen. Tijdens de herfstvakantie is er de jaarlijkse koormeerdaagse waar een gezonde afwisseling heerst tussen zang en ontspanning. Om de sfeer en de band binnen de groep te versterken wordt regelmatig een kooruitstap georganiseerd.

P6230001-bewerkt 3.jpg
85113361_2500049480208535_22963617744184
groepsfoto koor.jpg
Jeugdkoor Turn it Up

Jeugdkoor Turn It Up werd in 2015 opgericht voor jongeren vanaf 13 jaar door Charlotte Lowel en staat momenteel onder de deskundige leiding van Pieter-Jan Gerrits. Het koor bestaat momenteel uit een 15-tal enthousiaste jongeren die wekelijks repeteren op vrijdagavond van 18.30u tot 20.00u. Voor belangrijke optredens zijn er soms extra repetities.

Ook het jeugdkoor komt regelmatig naar buiten met de liederen die ze hebben geleerd. Hun repertoire bestaat naast klassieke melodieën uit hedendaagse nummers en popmuziek. Zo verzorgen zij jaarlijks samen met het Terkooster Kinderkoor hun eigen concert. Daarnaast zingen zij op Kerst-, Nieuwjaars- of aperitiefconcerten, zijn ze te horen in huwelijksmissen en bij één of andere gelegenheidsactiviteit.

Ook de jongeren gaan jaarlijks mee op koormeerdaagse waar ze genieten van repetities en ontspanning. Om de sfeer en de band binnen de groep te versterken wordt regelmatig een kooruitstap georganiseerd.

We hopen jou te mogen verwelkomen in ons koor!

Heb je interesse, maar ben je niet zeker of het koor iets voor jou is?

Geen probleem, kom vrijblijvend eens langs op één van onze repetities en zing gerust eens met ons mee.

bottom of page